0

Încărcare...
Dezvoltare Aplicații WEB, Разработка Веб-Приложение, веб разработка, Веб сайт

DEZVOLTARE DE APLICAȚII WEB

Dezvoltarea site-urilor și aplicațiilor WEB de orice tip, magazinelor online, landing page, pagini WEB de prezentare, CRM-uri și alte aplicații WEB precum și mentenanța acestora.

Scrolă

DESPRE NOI

Compania noastră, oferă servicii de dezvoltare de aplicații WEB de înaltă calitate si absolut orice complexitate pentru a ajuta clienții noștri să-și atingă obiectivele de afaceri.

Echipa noastră de dezvoltatori experimentați utilizează cele mai recente, sigure tehnologii și cele mai bune practici pentru a construi aplicații WEB fiabile, scalabile și ușor de utilizat.

Înțelegem că fiecare afacere are nevoi unice, motiv pentru care lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a dezvolta soluții personalizate care să îndeplinească cerințele specifice ale clienților noștri.

DEZVOLTĂM

Magazine online
/ E-commerce

Site-uri
de prezentare

Landing
page

Platforme WEB
custom

Orice idei de
Startup-uri

CRM-uri și
alte aplicații WEB

CUM LUCRĂM?

Fiind o echipă de experți în dezvoltarea WEB, suntem mereu focusați pe client pentru a ne asigura că serviciile noastre satisfac cerințele unice ale acestuia.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege obiectivele lor de afaceri, publicul țintă și preferințele de design pentru a furniza o soluție adaptată nevoilor lor.

ETAPELE DEZVOLTARII UNUI SITE

Analiza
proiectului

Scrierea
sarcinii tehnice

UI / UX
Design

Dezvoltare
Frontend & Backend

 

Testarea și
asigurarea calității

Lansarea
proiectului

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Hai să dăm viață împreună ideilor tale!
Lasă-ne datele tale de contact, iar noi revenim în cel mai scurt timp posibil!