0

Încărcare...
MIRRI, Portfoliu, Proiecte it, Portfolio It projects, Портфолио,

MIRRI

Scrolă

Despre proiect

MIRRI este un magazin online de îmbrăcăminte modern și elegant, care oferă o gamă variată de produse. Website-ul este ușor de utilizat și oferă o experiență plăcută și confortabilă de cumpărături. Aveți opțiuni diverse pentru a căuta produse, inclusiv producător, mărime, culoare, categorie, design sau preț. Paginile produselor oferă descrieri detaliate, mărimi disponibile și o galerie de imagini pentru a prezenta produsul din toate unghiurile. Comanda este simplă și rapidă, iar livrarea eficientă și promptă. De asemenea, puteți alege între opțiuni flexibile de plată, inclusiv plata online sau la livrare. Cu un design modern și funcționalitate excelentă, Mirri.md este un magazin online ideal pentru toți cei care doresc îmbrăcăminte de calitate la prețuri accesibile.

Design-ul proiectului

Design-ul website-ului este modern și elegant, având un aspect curat și bine organizat. De asemenea, folosește culori pastelate și o structură intuitivă. Navigarea pe site este ușoară, datorită meniului principal și butoanelor de acțiune plasate strategic pentru acces rapid. Fotografiile de înaltă calitate ale produselor completează experiența vizuală plăcută a utilizatorilor. În general, design-ul website-ului Mirri.md reprezintă o combinație între formă și funcționalitate, facilitând experiența utilizatorului și evidențiind calitatea și profesionalismul brand-ului.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă a website-ului este o experiență fluidă și ușor de utilizat pe dispozitivele mobile. Cu un design responsiv și optimizat pentru ecrane mici, site-ul se încarcă rapid și oferă o navigare intuitivă cu degetul, permițând utilizatorilor să acceseze informații și să interacționeze cu conținutul într-un mod simplu și eficient. Meniul mobil este compact și accesibil, iar imaginile și textul sunt adaptate pentru a se potrivi perfect pe ecranele mai mici, oferind o experiență plăcută și coerentă indiferent de dispozitivul utilizat.