0

Încărcare...
MOLDOVA ON BIKES

MOLDOVA PE BICICLETE

Scrolă

Despre proiect

Platforma online MOLDOVA PE BICICLETE este dedicată pasionaților de ciclism din Republica Moldova. Aici găsiți o varietate de trasee pentru toate nivelurile, cu informații despre dificultate, distanță și peisaje. Echipa este formată din entuziaști ai ciclismului, drumețiilor și călătoriilor ecologice, care doresc să contribuie la dezvoltarea traseelor turistice. Ei promovează un turism responsabil, având în vedere mediul și comunitățile locale. Scopul lor este să facă Moldova prietenoasă pentru biciclete, oferind o alternativă sănătoasă de a călători și a petrece timp în natură.

 

Design-ul proiectului

Website-ul MOLDOVA PE BICICLETE prezintă un design modern și atrăgător, cu o interfață intuitivă, care facilitează navigarea utilizatorilor. Culorile predominante sunt negru, verde și alb, care transmit un sentiment de natură și ecologie. Imaginile și videoclipurile din trasee oferă o perspectivă captivantă asupra locurilor de descoperit. De asemenea, site-ul furnizează informații utile despre echipamentul necesar pentru ciclism și sfaturi pentru cei care doresc să înceapă să exploreze frumusețile Moldovei pe două roți.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă a website-ului oferă aceeași experiență de calitate și ușurință în utilizare. Site-ul a fost adaptat perfect pentru dispozitivele mobile, astfel încât utilizatorii să poată explora traseele turistice pentru biciclete oriunde s-ar afla. Interfața utilizatorului este simplă și intuitivă, cu un meniu de navigare ușor de accesat și cu opțiunea de căutare a traseelor în funcție de locație sau distanță. Toate informațiile și hărțile sunt optimizate pentru dimensiunea ecranului mobil.