0

Încărcare...

Despre noi

Compania noastră de servicii IT are o viziune și o misiune unică de a oferi soluții personalizate și inovatoare pentru nevoile dumneavoastră. Dezvoltăm relații de încredere cu clienții noștri și ne concentrăm întotdeauna pe satisfacția clienților.

Cine suntem și ce facem

Minicode este o companie IT bine-cunoscută, cu sediul în Chișinău și birouri în Statele Unite și Estonia. Avem peste 5 ani de experiență în satisfacerea nevoilor clienților noștri din întreaga lume. Oferim soluții IT personalizate, inclusiv dezvoltare de aplicații web și mobile, design UI/UX, consultanță IT, outsourcing, testare de software și multe altele.

Suntem recunoscuți pentru calitatea înaltă a soluțiilor noastre IT și pentru urmărirea continuă a tehnologiilor și tendințelor din industrie. Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne asigura că soluțiile noastre îndeplinesc nevoile lor și sunt livrate prompt.

Ca o companie inovatoare și ambițioasă, ne propunem să dezvoltăm produse proprii care să ne plaseze printre liderii globali de pe piața IT. Avem o viziune amplă de a transforma modul în care afacerile își desfășoară activitățile prin soluții inovatoare și eficiente. Suntem mândri să oferim clienților noștri un portofoliu extins de servicii IT de calitate dezvoltate de o echipă experimentată și pasionată. Dacă căutați o companie IT de încredere, contactați-ne și începem dezvoltarea proiectului dumneavoastră împreună.

Misiune

Misiunea noastră este să ajutăm startup-urile și afacerile în general să își îmbunătățească eficiența și performanța prin furnizarea de soluții IT personalizate și ușor de utilizat, care să le permită să își atingă obiectivele de afaceri și să devină competitive.

Vizunea

Viziunea noastră este de a deveni unul dintre liderii în furnizarea de soluții IT inovatoare pentru afaceri, în special pentru start-up-uri. Ne propunem să ajutăm companiile să-și automatizeze procesele de lucru și să-și îmbunătățească performanța. Totodată, ne dorim să dezvoltăm produse proprii cu utilizare globală, aducând o valoare semnificativă clienților noștri și transformând modul în care companiile își desfășoară activitățile. Suntem dedicați oferirii de soluții IT de înaltă calitate adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri și construirii de relații de durată cu aceștia. Prin eforturile noastre continue, ne propunem să fim recunoscuți ca una dintre cele mai cunoscute companii IT la nivel mondial.

Valorile companiei

Colaborare
Suntem o echipă puternică și ne ajutăm reciproc să livrăm soluții IT excelente pentru clienții noștri, iar colaborarea noastră internă este cheia succesului nostru.

Integritate și responsabilitate
Respectăm angajamentele noastre și suntem transparenți și responsabili în toate interacțiunile noastre cu clienții, angajații și comunitatea în care operăm, încurajând comportamentul etic și durabil.

Respect
Tratăm colegii și partenerii noștri cu respect și încredere, creând o cultură a încrederii și a valorilor morale în cadrul echipei noastre, astfel încât să ne putem concentra asupra livrării de soluții IT excelente pentru clienții noștri. Inovație - suntem dornici să explorăm cele mai recente tehnologii și să dezvoltăm soluții IT inovatoare care să ajute afacerile clienților noștri să crească și să prospere.

Inovația
Suntem dornici să explorăm cele mai recente tehnologii și să dezvoltăm soluții IT inovatoare care să ajute afacerile clienților noștri să crească și să prospere.

Calitatea
Ne concentrăm pe furnizarea de soluții IT de înaltă calitate care să satisfacă nevoile și așteptările clienților noștri, asigurându-ne că aceștia sunt pe deplin mulțumiți de serviciile noastre.

Dezvoltare continuă
Suntem dornici să învățăm și să ne dezvoltăm în mod continuu, pentru a fi la curent cu cele mai recente tehnologii și pentru a putea furniza soluții IT inovatoare și de calitate pentru clienții noștri.

Avantaje

serviciile noastre

UI/UX DESIGN

Creăm interfețe și experiențe de utilizare care sunt ușor de înțeles, vizual atractive și optimizate pentru a crește conversiile.

DEZVOLTARE DE APLICAȚII WEB

Dezvoltăm aplicații web personalizate pentru a ajuta afacerile să își atingă obiectivele.

DEZVOLTARE DE APLICAȚII MOBILE

Creăm aplicații mobile inovatoare și performante pentru a crește implicarea utilizatorilor.

DEZVOLTARE DE STARTUP-URI IT

Ajutăm startup-urile să își transforme ideile în produse viabile prin dezvoltarea de soluții software personalizate.

DEZVOLTARE ȘI INTEGRARE API

Realizăm integrări cu orice tip de API-uri externe pentru a îmbunătăți funcționalitatea produselor companiei dvs.

MENTENANȚĂ ȘI SUPORT

Oferim servicii de mentenanță și suport pentru a menține aplicațiile web și mobile performante.

TESTARE DE SOFTWARE

Realizăm testare manuală și automată pentru a asigura calitatea produselor software.

OUTSOURCE

Oferim servicii de outsource pentru a ajuta companiile să externa lizeze dezvoltarea de software și să își optimizeze costurile.

CONSULTANȚĂ IT

Oferim consultanță IT pentru a ajuta companiile să optimizeze procesele de afaceri și să își atingă obiectivele.

Comentarii

Ce cred oamenii despre noi.

Foarte responsabili si consecventi!
Bravo!  
 
 
 
 
 
 

Marina Florea

Am fost extrem de mulțumit de serviciile oferite de această companie IT. Ei au fost foarte receptivi la nevoile mele și mi-au oferit soluții personalizate, care au dus la creșterea afacerii mele.  
 
 

Corina Miron

Great team, Awesome skills, Best attitude.
5 stars!  
 
 
 
 
 

Alex Skyd

ASTI STUDIO

Их команда разработчиков мобильных приложений превосходна! Они были очень внимательны к деталям моего проекта и предоставили мне индивидуальное мобильное приложение, которое было очень полезно для моего бизнеса.

Бузин Владимир

Am colaborat cu această companie IT pentru proiectul meu de automatizare a business-ului și am fost foarte impresionat de profesionalismul și expertiza lor. Procesul a fost simplu și eficient, iar rezultatele au fost excelente.  
 

Viorica Ciugun

Their web maintenance services are reliable and efficient. I have never had any problems with my website and have always had access to fast and professional support.  
 
 
 

Andrew Cartel

Самая лучшая команда!
Профессионально, качественно и быстро!
10 баллов из 10!  
 
 
 
 

Ирина Чобан

Zana Home

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Hai să dăm viață împreună ideilor tale!
Lasă-ne datele tale de contact, iar noi revenim în cel mai scurt timp posibil!