0

Încărcare...

UNIVERSUL FERESTRELOR

Scrolă

Descirerea proiectului

UNIVERSUL FERESTRELOR este un website specializat în comercializarea și prestare servici de instalarea ferestre și uși din PVC și aluminiu. Aici găsiți o gamă variată de produse de înaltă calitate și servicii profesionale. Pe site, veți găsi informații detaliate despre fiecare produs, inclusiv caracteristici, dimensiuni și opțiuni de personalizare. De asemenea, oferă evaluări gratuite ale ferestrelor și ușilor, astfel încât să puteți primi recomandări personalizate. Scopul este de a oferi cea mai bună experiență de cumpărare, prin servicii și produse de calitate superioară la prețuri competitive.

Design-ul proiectului

Website-ul are un design simplu, minimalistic, cu accent pe funcționalitate și ușurința în navigare. Folosește o paletă de culori redusă și un design grafic simplu și organizat. Elementele grafice sunt plasate strategic, iar textul este clar și ușor de citit. Design-ul vizează eficiența, facilitând găsirea rapidă a informațiilor și atingerea obiectivelor în cel mai eficient mod posibil. Deși poate părea lipsit de creativitate, un design simplu poate fi eficient și plăcut ochiului, oferind o experiență de navigare fără probleme.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă a website-ului se concentrează pe adaptarea conținutului și designului pentru dispozitive mobile, oferind o experiență optimizată pe ecranele mai mici ale smartphone-urilor și tabletelor. Interfața este intuitivă și ușor de utilizat, cu butoane și meniuri adaptate pentru utilizarea cu degetele pe ecranele tactile. Designul este minimalist și ordonat, cu un aspect aerisit și un conținut bine structurat, ușor de citit pe ecranele de dimensiuni reduse. Navigarea este simplificată, website-ul pune accent pe viteza de încărcare a paginilor și pe experiența plăcută a utilizatorului.