0

Încărcare...
UNIVERSUL RESTAURANTELOR

ZANA HOME

Scrolă

Despre proiect

ZANA HOME este un magazin online specializat în ferestre și uși de înaltă calitate. Pe website, clienții pot găsi o gamă variată de produse, inclusiv ferestre termoizolante, ferestre de lemn, ferestre de aluminiu, ferestre de PVC, uși de exterior, uși de interior și multe altele. Informațiile detaliate și imagini reprezentative sunt furnizate pentru a ajuta clienții să ia decizii informate. Procesul de comandă și plata este simplu și securizat, iar livrarea este rapidă și eficientă. Serviciul oferit clienților este de înaltă calitate, cu suport și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare. Vă invităm să vizitați website-ul nostru și să explorați gama noastră variată de ferestre și uși, pentru a găsi soluții de calitate pentru nevoile dumneavoastră de înfrumusețare și protecție a locuinței.

Design-ul proiectului

Website-ul ZANA HOME prezintă o estetică modernă și dinamică, cu o combinație de culori predominant albă, portocalie și albastră. Imaginile bine alese sunt prezente pe tot parcursul site-ului, evidențiind produsele prezentate. Fondul alb conferă un aspect proaspăt și luminos, în timp ce portocaliul vibrant adaugă energie și entuziasm. Albastrul deschis contribuie la un sentiment de echilibru și stabilitate, consolidând mesajul de calitate și profesionalism. Design-ul este adaptabil și intuitiv, facilitând navigarea și accesarea rapidă a informațiilor despre produsele și serviciile oferite de magazinul online de ferestre și uși.

Versiunea Mobilă

Versiunea mobilă a website-ului ZANA HOME este concepută într-un mod intuitiv și accesibil. Utilizatorii pot naviga rapid prin pagini și efectua căutări fără dificultăți de vizualizare. De asemenea, site-ul se încarcă rapid, fiind optimizat pentru dispozitivele mobile. Interfața grafică simplă și clară, împreună cu meniurile și butoanele intuitive, oferă o experiență excelentă utilizatorilor care accesează website-ul de pe telefoane sau tablete.