0

Încărcare...

ROTOTO

Scrolă

Despre proiect

Website-ul ROTOTO este o platformă online ce oferă o gamă variată de produse din ratan artificial pentru decorul exterior și interior. Aici găsești descrieri detaliate, prețuri și modalități de achiziționare. Livrarea este gratuită, iar instrucțiunile de instalare sunt incluse. Produsele sunt fabricate din materiale ecologice, durabile și ușor de întreținut. ROTOTO urmărește să ofere o experiență de cumpărare plăcută și simplă, astfel încât clienții să se bucure de produsele lor rapid.

Design-ul proiectului

Designul proiectului este simplu și atrăgător, cu o paletă de culori predominant alb și sur. Pagina principală are un thumbnail mare ce prezintă produsele din ratan artificial. Categoriile de produse sunt prezentate prin imagini atrăgătoare și ușor de recunoscut pentru o navigare ușoară. Designul este optimizat pentru o experiență plăcută pe desktop și dispozitive mobile.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă este optimizată pentru dispozitive mobile. Imaginile și elementele sunt adaptate pentru ecranele mici, iar textul este ușor de citit și de accesat. Meniul este simplu și intuitiv, permițând utilizatorilor să acceseze rapid categoriile de produse și să plaseze comenzi cu ușurință.