Serviciile noastre

Ești deținătorul unei afaceri? La sigur știi ca trebuie să ții pasul cu tehnologiile informaționale pentru a-ți crește afacerea.
Te ajutăm noi!
Suntem pregătiți să îți rezolvăm problemele din domeniul IT!

Calculeaza pretul

Design WEB

Designul site-ului crează prima impresie a utilizatorului despre compania ta. Crearea unui design plăcut utilizatorilor și ușor în utilizare îți poate aduce compania la alt nivel.

Știai că peste 85% din companiile existente pe piață nu au un site web?

Din companiile care au un site web, mai bine de jumătate nu au un design potrivit - fie că nu este User friendly, fie că a fost creat să nu fie adaptibil pentru device-urile mobile. Peste 70% din utilizatori accesează site-urile de pe device-uri mobile (telefon, tabletă) deci e primordial să creezi site-ului tău un design adaptat pentru toate tipurile de device.

Creăm Web Design profesional pentru creșterea impactului site-ului tău WEB asupra utilizatorilor.

Cere oferta Calculeaza pretul

Crearea site-urilor WEBMagazine OnlineLanding PageSite de prezentareBlogSite corporativPortaluri de știri

Cum ar fi dacă compania ta ar întrece peste 85% din concurenții tăi de pe piață în vânzări? Crezi că e imposibil? Sa știi ca nu!

Și îți spun de ce: peste 85% din companii nu dețin un site WEB, iar peste jumătate din cei care îl dețin, au un site WEB neperformant și care nu este User friendly.

Probabil nu e cazul sa îți spun ca în ultimii ani nu mai e o modă pentru compania ta să aibă site, dar e o necesitate! Se vede o tendință din ce în ce mai mare a utilizatorilor de a folosi în primul rând căutarile în motoarele de căutare înainte de a procura un anumit produs/serviciu din magazinul fizic.

Creăm orice tipuri de site și aplicații WEB pentru afacerea ta:
- Site de prezentare
- Site corporativ
- Magazin Online
- Blog
- Landing Page
- Portaluri de știri etc.

Cere oferta Calculeaza pretul

Servicii de mentenanță

Mentenanța este totalitatea lucrărilor de modificare și întreținere a unui site/aplicatie/soft pentru îmbunătățirea și buna funcționalitate a acestuia.
Ai un site web, aplicație mobilă sau soft care necesită anumite modificări sau întreținere permanentă?

Sa știi că ești norocos! Ai găsit compania perfectă pentru mentenanța softului tău!

Pregătește-ti strategiile de creștere a business-ului tău, iar noi ne ocupăm de mentenanța softului companiei tale. Generăm idei noi de îmbunătățire, creăm elemente noi de design (la necesitate) care vor genera la rîndul lor vânzări mai mari!
Îți menținem și întreținem site-ul/aplicațiile companiei tale într-o stare ideală, la cel mai înalt nivel!

Pune-ți încrederea în profesioniști!

Cere oferta Calculeaza pretul

Automatizarea business-uluiDezvoltarea CRM-urilor personalizateDezvoltarea softului personalizat

Cred că deja știi, din propria experiență cât de îndelungat este procesul de angajare al unui om, de instruire al acestuia, ca într-un final sa realizeze cu succes task-urile care îi sunt puse.
Iar dacă angajatul în care ai investit mult timp pentru instruire se concediază, ce faci? O iei de la început și ciclul continuă la nesfîrșit.

Dar ce ar fi dacă o parte din task-urile angajaților ar fi automatizate? Adică angajatul să facă doar o parte din task-uri, restul să fie executate de un soft.
Dacă te gândești la prosperarea companiei pe termen lung, creșterea acesteia și automatizarea proceselor de munca, care mai devreme sau mai târziu va trebui sa le faci, ce zici sa organizăm o intrevedere și sa discutam despre compania ta?

Creăm un plan de automatizare a unor procese de muncă și dezvoltăm softul personalizat pentru compania ta!

Cere oferta Calculeaza pretul

Outsourcing

Să ai unul sau mai mulți angajați în domeniul IT în compania ta este foarte costisitor.
Angajații necesită foarte multe resurse: oficiu comod, condiții de muncă foarte bune, salariu mare (mai ales pentru angajații IT). Pe lingă resursele sus enumerate, angajații îți mai consumă și cea mai importantă resursă a ta, ca antreprenor – timpul.

Un studiu arată că acele companii care fac outsourcing la serviciile unor departamente nu atât de eficiente sau pe care nu le pot monitoriza atât de bine, economisesc anual în jur de 60% din cheltuieli decât dacă ar angaja oameni sau ar crea departamente direct în compania dată.
Ar fi o idee bună să începi chiar de astăzi să faci o verificare și niște calcule și să vezi dacă este eficient pentru compania ta sa dețină un departament IT sau dacă ar fi mai eficient să predai responsabilitatile departamentului tau IT unei companii care știe exact ce are de făcut și își îndeplineste responsabilitățile la cel mai înalt nivel.

Alege cea mai inteligentă soluție a companiei tale pentru domeniul IT – Outsourcing-ul!

Cere oferta Calculeaza pretul

Dezvoltarea aplicațiilor mobileAndroidiOS

Aplicațiile mobile devin din ce în ce mai folosite, dat fiind faptul ca timpul petrecut în device-urile mobile al utilizatorilor este mult mai mare decât cel de pe calculatoare și este în continuă creștere.
Dacă vrei sa ieși cu un produs sau un serviciu în online, probabil chiar de la început sau în timp vei avea nevoie de o aplicație mobilă.

Creăm aplicații mobile de la 0, începând cu crearea conceptului aplicației până la publicarea aplicației în App Store sau Google Play.
Dezvoltarea aplicațiilor se face atât pentru device-urile pe Android cât și pentru cele pe iOS.

Ai un concept de aplicație mobilă/joc pe care ai vrea sa îl dezvolți? Contactează-ne și te ajutam sa îl pui în practica!

Cere oferta Calculeaza pretul

Contactează-ne!