0

Încărcare...
Testare software, Testare, software, produs software, Software Testing​, Testing​, product software, Quality assurance, Тестирование ПО, Тестирование, тестирование программного обеспечения, программного обеспечения, обеспечения, тестирование программного, програм,

TESTARE SOFTWARE

Testăm orice tip de produs, website-uri, aplicații, aplicații mobile, jocuri și multe altele.

Scrolă

DESPRE NOI

Compania noastră, oferă servicii de testare de înaltă calitate si de absolut orice complexitate pentru a ajuta clienții noștri să-și asigure calitatea produs-ului.

Echipa noastră de testare experimentați utilizează cele mai recente, sigure tehnologii și cele mai bune practici pentru a teste și asigurarea calitată-ți produs-ului.

Echipa noastră este dedicată și pasionată de munca pe care o facem. Avem un proces bine definit și o abordare metodică în efectuarea testelor, iar rezultatele noastre sunt documentate și comunicate clienților în mod clar și concis.

TESTĂM

Aplicații mobile

Website-uri

Jocuri

Aplicații desktop

Platforme E-learning

Alte produse software

CUM LUCRĂM?

Fiind o echipă de experți în testarea software, suntem mereu atenți la detalii pentru a asigura calitatea și fiabilitatea produselor pe care le testăm. Înțelegem că detaliile pot face diferența în identificarea și rezolvarea erorilor, în asigurarea unei funcționalități corespunzătoare și în obținerea unei experiențe utilizator excelente.

Ne asigurăm că testăm fiecare aspect al software-ului, acordând atenție detaliilor în fiecare etapă a procesului de testare. Fie că este vorba de verificarea funcționalităților cheie, de validarea datelor de intrare, de testarea interacțiunilor cu utilizatorii sau de evaluarea performanței, nu trecem cu vederea niciun aspect important.

ETAPELE TESTĂRII UNUI PRODUS

Planificarea
testării

Analiza cerințelor
și specificațiilor

Proiectarea
testelor

Execuția
testelor

Analiza rezultatelor
și raportarea defectelor

Retestarea și
validarea

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Hai să dăm viață împreună ideilor tale!
Lasă-ne datele tale de contact, iar noi revenim în cel mai scurt timp posibil!