0

Încărcare...

YOTIME

Scrolă

Despre proiect

YOTIME este o platforma este o aplicație care permite utilizatorilor să își monitorizeze eficient timpul alocat activităților profesionale sau personale. Aceasta oferă o gamă largă de funcții, cum ar fi crearea de proiecte, asignarea de sarcini, gestionarea timpului alocat acestora și generarea de rapoarte detaliate. Utilizatorii pot accesa platforma prin intermediul unui browser web sau prin intermediul unei aplicații mobile și pot sincroniza datele între dispozitive. Platforma de tracking time este o unealtă utilă pentru echipele de orice dimensiune, precum și pentru persoanele care își doresc să își optimizeze timpul și să își îmbunătățească eficiența în sarcinile zilnice. 

Design-ul proiectului

Designul platformei are o estetică minimalistă, cu culori predominante alb și albastru, care îi conferă un aspect proaspăt și modern. Elementele vizuale sunt aranjate într-un mod coerent și intuitiv, facilitând utilizarea platformei. Interfața utilizatorului este simplă și curată, cu o navigare ușoară și un aspect aerisit. Culorile alb și albastru sunt folosite strategic pentru a evidenția informațiile importante și a oferi o experiență plăcută utilizatorului. În ansamblu, designul platformei este atractiv și funcțional, creând o experiență plăcută și ușor de utilizat pentru utilizatori.

Versiunea mobilă

Platforma mobilă are un aspect simplu și curat, cu o navigare intuitivă și rapidă. Meniul este accesibil printr-un buton în partea de sus a ecranului și permite utilizatorilor să acceseze toate funcțiile platformei. Designul responsiv permite o afișare optimizată a conținutului pe ecranele mai mici, iar butoanele și elementele de navigare sunt suficient de mari pentru a fi ușor de utilizat pe dispozitivele mobile. În ansamblu, platforma mobilă oferă o experiență fluidă și plăcută utilizatorilor care accesează platforma de pe dispozitive mobile.

Versiunea întunecată

Designul temei întunecate a platformei este unul modern și sofisticat, cu culori predominante albastrug-gri și gri. Această temă oferă o experiență plăcută utilizatorilor care preferă un fundal mai întunecat. Elementele vizuale sunt aranjate într-un mod coerent și intuitiv, cu un aspect aerisit și ușor de utilizat. Interfața utilizatorului este simplă și curată, cu un contrast puternic între text și fundal pentru o citire ușoară. Această temă oferă o experiență confortabilă și mai puțin obositoare pentru ochi, fiind ideală pentru utilizatorii care petrec mult timp pe platformă. În ansamblu, designul temei întunecate a platformei este atractiv și funcțional, creând o experiență plăcută și ușor de utilizat pentru utilizatorii care preferă o temă întunecată.

Versiunea mobilă

Experiența mobilă a platformei este modernă și sofisticată, cu o temă întunecată elegantă în nuanțe de albastru-gri și gri. Interfața este simplă și curată, cu elemente vizuale aranjate coerent și intuitiv. Contrastul puternic între text și fundal facilitează citirea, oferind o experiență confortabilă și mai puțin obositoare pentru ochi. Designul atrăgător și funcțional al temei întunecate oferă o experiență plăcută și ușor de utilizat pentru cei care preferă modul întunecat.