0

Încărcare...

TUCANOBEANS

Scrolă

Despre proiect

TUCANOBEANS este un website de referință pentru pasionații de cafea, oferind o gamă variată de cafele gourmet proaspăt prăjite din întreaga lume. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă diversificată de cafele: boabe, măcinată și în capsule, și pot afla detalii despre fiecare sortiment. Comenzile pot fi plasate online, cu livrare rapidă la domiciliu sau la birou. Website-ul TucanoBeans.com este dedicat iubitorilor de cafea, oferind o experiență de cumpărare plăcută și informativă, indiferent de dispozitivul folosit.

Design-ul proectului

Website-ul are un design modern şi atrăgător, cu un aspect curat şi simplu. Culorile predominante sunt alb, portocaliu şi negru, potrivite tematicii cafelei. Imaginile produselor sunt de înaltă calitate, evidențiindu-le aspectele distincte. Navigarea pe site este uşoară şi intuitivă, oferind o experienţă confortabilă şi plăcută pentru utilizatori.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă oferă o experienţă de navigare rapidă şi uşoară pe dispozitivele mobile. Cu un design receptiv şi optimizat pentru ecrane mici, utilizatorii pot accesa rapid informaţiile despre produse şi pot plasa comenzi cu uşurinţă. Site-ul mobil păstrează culorile predominante alb, portocaliu şi negru, iar imaginile produselor sunt adaptate la dimensiunea ecranului, oferind o experienţă vizuală plăcută pe dispozitivele mobile.