0

Încărcare...

TEHNO MS

Scrolă

Despre proiect

Website-ul TEHNO MS este o platformă online specializată în comercializarea de utilaje agricole și accesorii pentru creșterea animalelor și cultivarea plantelor. Compania își propune să fie aproape de nevoile gospodarilor și fermierilor pasionați, oferindu-le tehnica necesară la prețuri avantajoase. Magazinul online oferă o gamă largă de produse, iar utilizatorii pot achiziționa direct de pe site produsul dorit cu livrare imediată în toată țara. Compania își propune să ofere produse de calitate la costuri raționale și să simplifice procesul de achiziționare pentru clienți.

Design-ul proictului

Website-ul are un design modern și atractiv, cu o paletă de culori dominată de alb, portocaliu și albastru. Culorile se îmbină perfect pentru a crea un aspect serios, dar prietenos cu utilizatorul. Prima pagină prezintă un thumbnail atractiv și imagini clare ale categoriilor și produselor. Acestea sunt organizate și structurate pentru a permite o navigare ușoară și găsirea rapidă a produselor. Design-ul proiectului contribuie la o experiență plăcută și ușoară pentru utilizatori.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă a website-ului este optimizată pentru o experiență plăcută și ușor de utilizat pe dispozitivele mobile. Interfața este adaptată la dimensiunile mai mici ale ecranelor, cu un design simplu și intuitiv. Utilizatorii pot accesa rapid informațiile despre produse, căuta și face achiziții convenabile. Imaginile și conținutul se încarcă rapid, iar butoanele și linkurile sunt ușor de apăsat pe ecranele tactile. Versiunea mobilă oferă o experiență fluidă și accesibilă pentru utilizatorii de pe dispozitive mobile.