0

Încărcare...

STRAAL

Scrolă

Despre proiect

Website-ul STRAAL oferă soluții ecologice și de înaltă calitate pentru materiale de construcții, corpuri de iluminat și accesorii. Catalogul de produse conține o gamă largă de opțiuni de la companii de top precum DKC, IEK, ABB, SCHNEIDER, RABALUX, BM GROUP, EMOS, KVT, BRAYTRON, INTERKABEL KIEV (parte a Grupului SKB Austria) și Electro Cable Group. Compania se concentrează pe calitate, satisfacția clienților și inovație, oferind consultanță specializată și soluții complete. Contactați compania pentru întrebări sau probleme.

Design-ul proiectului

Website-ul are un design atrăgător și funcțional, cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Culorile plăcute ochiului și structura paginilor bine organizată subliniază profesionalismul și calitatea produselor. Navigarea este simplă, iar informațiile sunt prezentate clar și concis. Site-ul oferă o experiență plăcută utilizatorilor, facilitând accesul la informațiile și produsele dorite.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă a site-ului este optimizată pentru dispozitivele mobile, oferind o experiență intuitivă și plăcută utilizatorilor. Interfața se adaptează dimensiunii ecranului și permite accesul rapid la informații și produse. Site-ul mobil oferă aceleași funcționalități ca și versiunea desktop, permițând utilizatorilor să vizualizeze și să comande produse în orice moment și oriunde s-ar afla.