0

Încărcare...

SMART

Scrolă

Despre proiect

SMART este un website dedicat cumpărăturilor online, creat pentru a oferi o expWebsite-ul este un magazin online de electronice, oferind o varietate mare de produse, de la telefoane mobile și laptopuri, la televizoare și accesorii electronice. Prețurile sunt extrem de competitive, făcând produsele accesibile pentru toată lumea. Popularitatea website-ului se datorează gamei diverse de electronice și prețurilor mici, atrăgând astfel mulți clienți. Experiența de cumpărare este simplă și convenabilă, cu o navigare ușoară și opțiuni de plată sigure.eriență plăcută și utilă. 

Design-ul proiectului

Website-ul are un design modern, cu culorile principale alb, galben și albastru închis. Design-ul este simetric, oferind o privire echilibrată asupra fiecărei pagini. Imaginile produselor sunt calitative și arată produsele în cea mai bună lumină posibilă. Site-ul este ușor de navigat și utilizatorii se pot uita ușor la produsele disponibile. În general, design-ul site-ului este plăcut și atrăgător, oferind o experiență excelentă utilizatorilor.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă este optimizat și oferă o experiență de navigare simplă și intuitivă. Design-ul este adaptat la dimensiunea ecranului, cu elemente clare și ușor de utilizat. Meniul este ușor de accesat și butoanele sunt suficient de mari pentru a fi utilizate cu ușurință pe ecranele mici. Imaginile sunt optimizate pentru dimensiunea dispozitivelor mobile și utilizatorii se pot uita rapid la produsele disponibile. În general, design-ul site-ului mobil oferă o experiență excelentă utilizatorilor și îi ajută să navigheze site-ul cu ușurință de pe dispozitivele lor mobile.