0

Încărcare...
SENDORGO

SENDORGO

Scrolă

Despre proiect

SENDORGO este o platformă utilă pentru pasageri și companii de transport. Pasagerii pot căuta ușor ruta potrivită, iar companiile de transport pot găsi noi pasageri. Prin acest proiect web, utilizatorii pot căuta transport în funcție de locație și destinație, alegând tipul preferat și vizualizând informații detaliate despre serviciile oferite de companii. Platforma oferă opțiuni de filtrare și sortare, facilitând găsirea opțiunii potrivite. Procesul de căutare și rezervare a transportului devine astfel mai ușor și eficient.

Design-ul proiectulu

Website-ul are un design modern și atractiv, cu predominanță de alb și albastru, conferind o senzație de proaspăt și curat. Pe pagina principală, utilizatorii văd un banner de promovare vizibil, încurajându-i să exploreze site-ul. În secțiunea de transport disponibil, utilizatorii găsesc rapid informații utile despre rute și opțiuni. Design-ul site-ului este simplu și intuitiv, ușurând navigarea și căutarea informațiilor.

Versiunea mobilă

În versiunea mobilă a website-ului, utilizatorii se pot bucura de o experiență de navigare ușoară și intuitivă, cu un design simplu și eficient. Culorile predominante alb și albastru rămân constante și în acest format, iar bannerul își păstrează atractivitatea, de promovare iar secțiunea pentru transport disponibil este ușor de găsit și accesat.