0

Încărcare...

NEO COMPUTER

Scrolă

Despre proiect

NEO COMPUTER este un website ce oferă o gamă variată de produse IT și electronice, de la laptopuri și componente PC, la smartphone-uri și accesorii audio-video. Utilizatorii pot găsi produse de la brand-uri renumite precum Apple, Asus, Samsung, Dell, și altele. Interfața este organizată și ușor de utilizat, cu o căutare avansată ce permite filtrarea produselor în funcție de caracteristici precum brand, preț, și specificații. Paginile de produs oferă descrieri detaliate. Site-ul oferă și servicii de mentenanță și reparare.

Design-ul proiectului

Website-ul are un design modern și atrăgător, cu o paletă de culori predominantă în alb, portocaliu și gradient galben-portocaliu. Interfața este bine structurată, iar thumbnail-ul prezintă promoții și servicii. Imaginile produselor sunt realizate profesional și prezentate detaliat. Neocomputer oferă o gamă largă de produse și servicii, iar site-ul este un instrument util pentru căutare și achiziții eficiente și ușoare.

Versiunea mobilă.

Versiunea mobilă este optimizată pentru dispozitivele mobile, oferind acces rapid și comod la produse și servicii. Utilizatorii pot naviga ușor prin categorii, vizualiza detalii și face achiziții direct de pe telefonul lor. Experiența de cumpărare este simplificată și convenabilă, adaptată nevoilor clienților ce accesează site-ul de pe dispozitive mobile.