0

Încărcare...
BOOKSHOP

MY BOOK SHOP

Scrolă

Despre proiect

MYBOOKSHOP este un magazin online specializat în cărți educative pentru copii în limba română și engleză. Cărțile sunt create pe baza metodologiilor educaționale standardizate la nivel european și captivante prin ilustrații interesante, nuanțe vii și figurine haioase. Scopul este să încurajeze poftele de lectură la cei mici și să-i ajute să descopere o lume spectaculoasă cu personaje inedite și istorii fascinante. Echipa oferă recomandări personalizate pentru a găsi lectura potrivită. Dragostea pentru cărți extinde lumea copilului și formează adulți conștienți și implicați în societate. My Book Shop inspiră copiii să iubească lectura și să învețe într-un mod distractiv și plăcut.

Design-ul proiectului

Design-ul proiectului este modern și elegant, cu o paletă de culori predominantă: alb, albastru-închis și verde. Culorile creează o atmosferă caldă și prietenoasă, invitând vizitatorii să exploreze produsele.

Pe site, veți găsi multe imagini ale cărților, astfel încât să vedeți exact ce cărți sunt disponibile și cum arată. Imaginile sunt prezentate ordonat și clar, pentru o navigare ușoară și plăcută.

Mobile App

Website-ul nostru este optimizat pentru dispozitive mobile, cu un design adaptat și atrăgător. Imaginile cărților sunt redimensionate pentru ecranul mobil și sunt prezentate clar, ușor de identificat. Interfața mobilă este intuitivă, cu elemente de navigare bine plasate, butoane mari și un meniu simplu și funcțional. Astfel, vizitatorii pot accesa rapid și comod cărțile, indiferent de dispozitivul folosit.