0

Încărcare...

LABORATORUL CENTRAL FITOSANITAR

Scrolă

Despre proiect

LABORATORUL CENTRAL FITOSANITAR este o platformă ce oferă informații despre activitatea Instituția publică laboratorul central fitosanitar, serviciile oferite, reglementările în vigoare, precum și noutăți din domeniu. Site-ul este structurat în mai multe secțiuni, care permit vizitatorilor să acceseze informații specifice, în funcție de nevoile lor. De asemenea, site-ul dispune de un sistem de căutare internă, care facilitează găsirea rapidă a informațiilor căutate.

Design-ul proiectului

Website-ul are un design modern și minimalist, care pune accentul pe informații clare și ușor de accesat. Platoul de culori folosite  alb și verde conferă un aspect de simplitate și imaginea naturii. Pagina principală prezintă ultimele știri și informații importante despre Instutuția Publică. Design-ul website-ului carantina.md este atrăgător, funcțional și ușor de utilizat. Cu o paletă de culori plăcută, o structură bine organizată, conținut coerent și interactivitate, site-ul oferă o experiență de navigare plăcută și eficientă pentru utilizatori, furnizându-le informații esențiale.

Versiunea Mobilă

Versiunea mobilă a website-ului carantina.md prezintă o structură simplă și clară, fiind optimizată pentru utilizarea pe dispozitive mobile. Meniul de navigare și Iconințele de contact se află în partea de sus a paginii. Pagina principală prezintă cele mai recente informații  și oferă link-uri rapide către informații utile, precum și către modalități de contactare. Design-ul mobil este simplu, cu fundal alb și un accent pe utilizarea imaginilor reprezentative și a textelor clare și ușor de citit. Versiunea mobilă a website-ului oferă o experiență de navigare rapidă și facilă pe dispozitive mobile, indiferent de mărimea ecranului.