0

Încărcare...

LABORATORUL CENTRAL DE TESTARE

Scrolă

despre proiect

Website-ul LABORATORULUI CENTRAL DE TESTARE oferă informații despre istoria și misiunea instituției, conformitatea cu actele normative, domeniile de competență și serviciile oferite. Aici găsiți detalii despre testarea și evaluarea siguranței și calității produselor alimentare, materiilor prime și producției alcoolice, precum și asistență metodologică și elaborarea documentației tehnico-normative. Se evidențiază și strategia de dezvoltare a instituției, inclusiv modernizarea echipamentelor și dezvoltarea resurselor umane.

Design-ul proiectului

Website-ul are un design modern în culorile alb, bej și roșu, oferind un aspect proaspăt și atrăgător. Imaginile relevante și graficele îmbunătățesc navigarea, iar thumbnail-ul bine realizat oferă o imagine de ansamblu asupra conținutului disponibil.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă a site-ului se concentrează pe designul simplu și eficient, adaptat ecranelor mici. Cu culorile alb, bej și roșu, oferă o experiență vizuală coerentă. Imaginile sunt optimizate pentru încărcare rapidă, iar navigarea este ușoară și intuitivă, facilitând accesul la conținut. Thumbnail-ul atrăgător furnizează o privire rapidă asupra site-ului, asigurând o experiență plăcută și eficientă pe dispozitivele mobile.