0

Încărcare...

IARMARECO

Scrolă

Despre proiect

Platforma IARMARECO este o piață online pentru producătorii locali și antreprenoriatul social din Moldova. Site-ul facilitează vânzarea produselor locale și a serviciilor prin intermediul unei platforme multivendor. Vizitatorii pot explora o gamă largă de produse, inclusiv alimente, băuturi, articole de îmbrăcăminte, cosmetice și multe altele. Producătorii locali se pot înregistra gratuit pe site și își pot deschide propriul magazin online pentru a-și vinde produsele în întreaga țară. Platforma îi sprijină pe producători în procesul de vânzare online, oferindu-le asistență și îndrumare în crearea unui magazin virtual. Scopul site-ului iarmareco.md este de a încuraja dezvoltarea afacerilor locale și de a promova produsele și serviciile produse în Moldova. Evenimentele organizate prin intermediul platformei sunt publice și gratuite pentru toți vizitatorii. Site-ul permite căutarea produselor după categorie, preț și locație, pentru a facilita găsirea produselor dorite.

Desgn-ul proiectului

Website-ul are un design simplu și intuitiv, care permite utilizatorilor să navigheze ușor și rapid prin categorii și produse. Paleta de culori predominante include nuanțe de verde și alb, care transmit un aer proaspăt și ecologic, adecvat pentru o platformă dedicată produselor locale și sustenabile. Imaginile produselor sunt bine poziționate și de calitate, facilitând alegerea utilizatorilor. Website-ul dispune și de o căutare inteligentă, care ajută utilizatorii să găsească rapid produsele dorite.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă a website-ului este optimizată pentru dispozitivele mobile, oferind o experiență de navigare plăcută și fluidă. Interfața simplă și intuitivă permite utilizatorilor să acceseze rapid produsele locale și serviciile disponibile. Design-ul responsive se adaptează perfect la ecranele dispozitivelor mobile, asigurând o vizualizare clară și plăcută. Funcțiile de căutare și filtrare sunt ușor de utilizat și pe versiunea mobilă, ajutând utilizatorii să găsească rapid ceea ce caută.