0

Încărcare...
GDG

GDG

Scrolă

Despre proiect

GDG oferă o gamă largă de piese auto pentru diverse mărci și modele de vehicule, inclusiv camioane și microbuze. Compania se specializează și în servicii precum reparația cardanelor, injectoarelor, deservirea tehnică a camioanelor și microbuzelor, precum și reparații la casetele de direcție. GDG pune accent pe calitatea superioară a pieselor și serviciilor, utilizând componente de înaltă calitate și tehnici de reparație avansate. Echipa GDG este formată din specialiști bine pregătiți și experimentați.

Design-ul proiectului

Website-ul are un design modern și curat, cu nuanțe predominante de albastru. Imaginile prezente pe pagina principală atrag atenția utilizatorilor și oferă o perspectivă asupra serviciilor și produselor oferite. Design-ul este bine structurat și ușor de navigat, asigurând o experiență plăcută utilizatorilor. Elementele importante, cum ar fi meniul de navigare, categoriile de produse și servicii, informațiile de contact, sunt bine evidențiate.

Versiunea mobila

Versiunea mobilă a website-ului este adaptată dispozitivelor mobile, fiind ușor de utilizat și de navigat. Aceasta oferă o experiență confortabilă și accesibilă utilizatorilor. Elementele vizuale și imaginile sunt redimensionate pentru a se potrivi cu ecranul mobil, menținându-și calitatea și claritatea. Versiunea mobilă a website-ului oferă aceeași eficiență și calitate ca și versiunea desktop.