0

Încărcare...

FOISOR

Scrolă

Despre proiect

FOIȘOR este o prezentare online a meniului de specialități culinare oferite de localul respectiv. Site-ul prezintă informații detaliate despre diferitele preparate, precum blinele, supe, salate, deserturi și băuturi, cu opțiuni pentru a comanda online sau a face o rezervare în restaurant. Clienții pot explora meniul, verifica prețurile și alege opțiunile preferate înainte de a vizita restaurantul. Site-ul oferă și informații utile despre locație și programul de funcționare, iar clienții pot fi informați cu privire la cele mai noi meniuri și oferte speciale.

Design-ul proiectului

Design-ul proiectului are o paletă cromatică încântătoare, cu culori principale alb, oranj și roșu-cafeniu. Aceste culori atrăgătoare creează o atmosferă plăcută și caldă, specifică unui restaurant-cafe. Albul conferă un aspect curat și proaspăt, în timp ce nuanțele de oranj și roșu-cafeniu adaugă energie și căldură design-ului. Această combinație de culori aduce un echilibru între modern și tradițional, cu un aspect atrăgător și apetisant, care se potrivește perfect cu specificul restaurantului-cafe și cu oferta sa culinară diversificată.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă a site-ului este concepută să fie ușor de accesat și de navigat de pe dispozitivele mobile. Interfața site-ului este optimizată pentru ecranele mici și utilizează un design simplu și intuitiv, cu butoane mari și iconițe reprezentative. Utilizatorii pot accesa meniul, face rezervări și comanda preparate în mod rapid și eficient. Site-ul mobil oferă aceleași informații și funcționalități ca și versiunea desktop, adaptate pentru a se potrivi ecranelor mobile.