0

Încărcare...

ANGRO

Scrolă

Despre proiect

ANGRO este o platformă de comerț en-gros și cu amănuntul, dedicată atât comercianților cu amănuntul, cât și celor cu vânzări en-gros. Pe site, găsiți o gamă largă de produse nealimentare de larg consum, precum haine pentru copii, veselă din porțelan, lenjerii de pat, textile de baie și multe altele, provenite din China, Turcia, Thailanda și Dubai, la prețuri competitive. Angro.md colaborează direct cu producătorii, oferind prețuri avantajoase fără intermediari. De asemenea, site-ul organizează periodic lichidări de stoc, oferind reduceri semnificative.

Design-ul proiectului

Design-ul website-ului combină culori elegante și rafinate, predominant alb și burgundiu, pentru un aspect plăcut și ușor de urmărit. Imaginile produselor sunt prezentate clar și atrăgător, evidențiind caracteristicile și detaliile acestora. Thumbnail-ul introductiv pentru promoții este amplasat strategic, captând atenția vizitatorilor imediat. Design-ul modern și profesional al site-ului oferă o experiență de navigare plăcută și intuitivă.

Versiunea mobilă

Versiunea mobilă a site-ului este optimizată pentru dispozitive mobile, cu o interfață simplă și intuitivă. Utilizatorii pot naviga ușor și accesa rapid informațiile și produsele dorite cu doar câteva atingeri pe ecran. Imaginile și thumbnail-ul introductiv se redimensionează eficient pentru a se potrivi ecranelor mobile. Design-ul site-ului este responsiv și se adaptează la diferite dimensiuni de ecrane, asigurând o experiență plăcută și coerentă.