0

Încărcare...

ALCORES DESIGN

Scrolă

Despre proiect

Website-ul companiei ”ALCORES” este o prezentare online a fabricii moderne de ferestre, uși și fasade termopan din PVC și aluminiu. Cu o gamă variată de soluții care satisfac toate exigențele și nevoile clienților, website-ul oferă informații despre produsele și serviciile oferite de companie, inclusiv materialele calitative utilizate și montarea conform normelor din domeniu, care asigură durabilitate și garanție extinsă. Website-ul prezintă compania la persoana a treia, evidențiind expertiza și experiența acesteia în industrie, fără a menționa design-ul proiectului.

Design-ul proiectului

Website-ul companiei este un exemplu de design simplu și atractiv, care îmbină perfect simplitatea cu funcținalitatea. Paleta de culori predominante este alcătuită din nuanțe de albastru, care sugerează profesionalism și încredere. Interfața este intuitivă și ușor de navigat, iar informațiile sunt prezentate într-un mod clar și concis. Elementele grafice și imaginile sunt alese cu grijă pentru a transmite mesajul companiei și pentru a atrage atenția utilizatorilor. În ansamblu, website-ul este un exemplu de design web de simplu, care îndeplinește cu succes obiectivele companiei și satisfac nevoile utilizatorilor.

Versiunea mobilă

Website-ul este optimizat pentru experiența utilizatorilor de pe dispozitivele mobile. Design-ul simplu și curat face ca navigarea să fie intuitivă și rapidă, iar paginile sunt optimizate pentru a fi ușor de parcurs cu un deget. Elementele vizuale și imaginile sunt redimensionate pentru a se potrivi cu ecranul mobil, fără a pierde calitatea sau claritatea. Informațiile sunt prezentate într-un mod clar și concis.