0

Încărcare...
INTEGRARI API

INTEGRĂRI API

Dezvoltăm și integrări API de orice tip, integrări de aplicații SaaS, Integrări pentru comerț electronic, Integrări de plăți, Integrări de servicii terțe, Integrări personalizate.

Scrolă

DESPRE NOI

Compania noastră este specializată în furnizarea de servicii de integrări API, care reprezintă o modalitate eficientă de conectare și comunicare între diferite produse software.

Echipa noastră de experți în integrări API folosesc cele mai recente tehnologii și protocoale. Indiferent de complexitatea proiectului, suntem dedicați să oferim soluții scalabile și flexibile, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Indiferent de ce tip de integrare au nevoie suntem pregătiți să ajutăm clienții noștri să atingă obiectivele lor de integrare.

OFERIM INTEGRĂRI API

Aplicații SaaS

Comerț electronic

Plăți

Servicii terțe

Livrare și logistică

Personalizate și altele

CUM LUCRĂM?

Fiind o echipă de experți în dezvoltarea și integrare API, suntem mereu focusați pe client pentru a ne asigura că serviciile noastre satisfac cerințele unice ale acestuia.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege obiectivele și ideile pentru a furniza o soluție adaptată nevoilor lor.

ETAPELE DEZVOLTARII ȘI INTEGRĂRII

Analizarea și
planificarea

Proiectarea și Scrierea
sarcinii tehnice

Dezvoltarea
API

Testarea și
asigurarea calității

Implementarea
și integrarea API

Monitorizare
și mentenanță

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ

Hai să dăm viață împreună ideilor tale!
Lasă-ne datele tale de contact, iar noi revenim în cel mai scurt timp posibil!